Warning Advarsel: Mappen til SQL cache eksisterer ikke: /home/hint3773/public_html/cache. Cache af SQL vil ikke virke før denne mappe er oprettet.
www.hint-project.eu
Valutaer:
Forside ::  Retur og udskiftning

Retur og udskiftning


Leveringer:

Varer sendes til dig inden for 1-2 arbejdsdage efter modtagelsen af ​​din ordre (weekender og helligdage er ikke klassificeret som arbejdsdage). Du skal da modtage dine varer inden for 3 arbejdsdage efter afsendelsesdatoen. Da vi er afhængige af tredjepartsselskaber, kan vi ikke holdes ansvarlige for forsinkelser og / eller tab som følge af forsinkelser.

Vi sender vores varer til en tredjepartsselskab, der enten skal have en underskrift ved levering, eller de vil forlade varerne med en nabo og lade dig have et kort for at informere dig om dette. Det kan dog være muligt for pakker at blive efterladt på et sikkert sted efter eget valg. På egen risiko vil vi og transportøren bestræbe sig på at opfylde dine ønsker, men det kan ikke altid være muligt. Vær opmærksom på, at pakker tilbage på et sikkert sted afviser beviset for leveringsbeskyttelse, og vi er desværre ikke i stand til at acceptere eventuelle krav på manglende varer i disse tilfælde.

Transportøren vil foretage to forsendelser. Hvis leveringen mislykkes, returneres varen til os. Desværre skulle vi skulle opkræve for genudlevering.

Nogle forsendelser (hovedsagelig Highlands / Islands / Nordirland) sendes via Royal Mail. Desværre er vi ikke i stand til at videresende særlige leveringsinstruktioner for disse forsendelser.

Alternativt kan du overveje at vælge en alternativ forsendelsesadresse (f.eks. Dit arbejdssted), som kan leveres på kassen.

Hvis du bestiller mere end en vare, kan de sendes adskilt fra forskellige steder.

Eventuelle krav på tabte varer vil først blive indgivet til efter 5 arbejdsdage fra afsendelsesdatoen.

Tilbage
Copyright © 2018 www.hint-project.eu