Warning Advarsel: Mappen til SQL cache eksisterer ikke: /home/hint3773/public_html/cache. Cache af SQL vil ikke virke før denne mappe er oprettet.
www.hint-project.eu
Valutaer:
Forside ::  Privatliv

Privatliv


Vi er fuldstændig forpligtet til at beskytte privatlivets fred for vores besøgende og kunder. Teammedlemmerne er kunder selv af andre internetsider og fuldt ud værdsætter og respekterer vigtigheden af ​​privatlivets fred på internettet. Vi vil ikke videregive oplysninger om vores kunder til tredjeparter, undtagen hvor det er en del af at yde en service til dig - f.eks. Arrangere et produkt, der skal sendes til dig, udføre kredit og anden sikkerhedskontrol og med henblik på kundeforskning og profilering, eller hvor vi har din udtrykkelige tilladelse til at gøre det.

Din samtykke

Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail-adresse, kreditkortoplysninger eller personlige oplysninger til nogen tredjepart uden din tilladelse, men vi kan ikke være ansvarlige eller hæftes for handlinger fra tredjepartswebsteder, som du måske har linket til eller Blevet rettet til hjemmesiden.

Kommunikation & Marketing

Hvis du har købt fra vores butik, kan vi lejlighedsvis opdatere dig på vores nyeste produkter, nyheder og specialtilbud via e-mail, post og telefon. Du får også mulighed for at modtage sådan kommunikation fra os og udvalgte tredjeparter, når du bliver medlem af hjemmesiden.

Alle medlemmer har mulighed for at fravælge modtagelse af marketingkommunikation fra os og / eller udvalgte tredjeparter. Hvis du ikke ønsker at fortsætte med at modtage markedsføring fra os og / eller udvalgte tredjeparter, skal du fravælge ved at besøge 'Dine oplysninger' i 'Din konto' på hjemmesiden. Du kan få adgang til 'Din konto', når du har registreret og logget ind. Eller klik på linket "unsubscribe" i enhver e-mail-kommunikation, som vi måske sender dig.

Tilbage
Copyright © 2018 www.hint-project.eu